Rick Falkvinge efter valresultatet

Med vinden kommer hoppet

.

Sol och värme och blåsigt väder här i Småland, men blåsten känns mer som en positiv grej - medvind.
dagensfraga_svd
I takt med att väljarbarometrarna ger Piratpartiet allt högre siffror, och allt större chanser till en parlamentsplats, ökar också desperationen hos gammelpartierna och - uppenbarligen - hos lobbyns lakejer. Miljöpartiet påstår nu att Piratpartiet kopierat MP:s fildelningspolitik(!) och justitieminister Beatrice Ask spekulerar i en debattartikel huruvuda Piratpartiet skulle ställa sig bakom såväl illegal narkotikahandel som barnpornografi på nätet.
expr_demoskop
De stackars gammelpartisterna är så till sig i trasorna av oro att de inte längre vet vad de säger. Om minister Ask och hennes meddebattör Wallmark läste på lite skulle de få tid över till annat, som att hålla alltför pratglada ministerkollegor kopplade, eller åtminstone kollra bort dem med en rolig boll.

Nåväl, medan gammelpartierna bråkar och gnabbas om vem som gjort vad och vem som sagt ditten och datten tycker jag att vi ska glädjas ikapp med Klara och Emma efter Rick Falkvinges fina inlägg tidigare idag.

Det blåser här, som sagt. Min sambo huttrar och muttrar och går in i stugvärmen. Jag sitter kvar här på altanen. Jag tycker nämligen om när det blåser.

Det är extra skönt när det är medvind.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Loading...
Loading...